Profilom + Adjon fel hirdetést!
Pár nap alatt több mint 20.000 hirdetés, ez a jini.hu!
Miből valósítanál meg egy komolyabb felújítást? ORSZÁGOSAN. Meglepően korrekt és bankmentes. Keresés mentése
(Hirdetés azonosítója: 20131007111522code9068) Budai Zsolt további hirdetései >>
Ár:
0 Ft
Hirdetés tulajdonságai:
Régió:
Budapest
Település
VI. Kerület
Főkategória:
Otthon, kert
Alkategória:
Építkezés, felújítás
Ellenőrzés:
Nem ellenőrzött
Kiemelés:
Nem kiemelt
Részletek:
Lennerá elegendő pénzed, hogy ne kelljen ismét a bankokhoz fordulni? Ne kelljen sokkal többet vissza fizetned, egyáltalán többet fizetned mint amibe kerül a felújítás? Nem egy festésre,gondolok, hanem olyan igazi átalakításra: beépített konyhabútorra, ablak cserére, új fűtésrendszerre, napenergia hasznosításra, külső szigetelésre, netalán a lakóház bővítésre, Új kerítésre, fürdőszoba felújításra, tetőfelújításra, padlástér beépítésre és még sorolhatnám. A lényeg, hogy olyan felújítás legyen ami az ingatlan szerves része. Ugye ez már több milliós kiadás lenne, amit saját erőből nem lehet megoldani, csak, ha hitelt veszel fel a munkálatokra, és ezzel egy újabb, vállalhatatlan dolog felé sodrod életedet. />HÁT NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGOLDHATOD VÁGYAIDAT AZ INGATLANOD KORSZERŰSÍTÉSÉT HITEL FELVÉTELE, KAMATOK NÉLKÜL IS, SŐT EZ TÖBB PROBLÉMÁD MEGOLDÁSÁVAL ÖSSZE IS VONHATOD. Használd a megoldáshoz a Globális Profitvisszaosztó Program üzleti modellt. A rendszer megteremti számodra a szükséges önerőd húsz százalékát és máris elkezdődhet a felújítás , amit gyakorlatilag is 100 százalékos minőségben elvégeznek a cég megbízott szakemberei. Minden terhet átvállalva az anyagbeszerzéstől az átadásig. Rendszerünk csak száz százalékosan elvégzett munkát fizet ki, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat kapod.Ez eddig szép, de legyen még szebb. Az elvégzett munka értékének fennmaradó nyolcvan százalékát szintén a rendszer fogja kitermelni folyamatosan számodra és ráérsz azt kifizetni ebből a hozadékból apránként. Mennyibe kerül ez neked? Mennyibe kerül az, hogy bármekkorát álmodhatsz, az megvalósul annyiból amennyi az ára, nem többe, nem kell hitelt felvenned, sokkal többet visszafizetned. Pénzben kifejezve: a bekerülési érték fél , vagy tíz százaléka. MÁS KIADÁSOD NINCS AZ EGÉSZ FOLYAMAT SORÁN.
Oszd meg a hirdetést:
facebook:
twitter:
Térkép:
Budapest / VI. Kerület megtekintése térképen
Tel:
Mutasd a telefonszámot!
Hirdető:
 Budai Zsolt
Eladó használt nappali bútor!...
8000 Ft
Pest megye, Maglód
Brendon peg perego babakomp/Babycomp eladó...
12000 Ft
Budapest, X. Kerület
Eladó gyermek Sixsixone búkósisak ajándék mezzel ...
22 Ft
Budapest, IV. Kerület
Csatlakozz Facebook, Google+ és Twitter fiókunkhoz, hogy időben értesülj újdonságainkról és akcióinkról!           
Hirdesd meg szolgáltatásaidat, termékeidet Jini segítségével! Nincs szükség bonyolult regisztrációra, a hirdetésfeladás ingyenes, gyors és egyszerű! A facebook fiókod segítségével tudsz kommunkiálni hirdetőkkel vagy érdeklődőkkel egyaránt, emellett kényelmesen és biztonságosan tudsz kereskedni!

Ha vásárolni szeretnél, kényelmesen megteheted, kedvedre válogathatsz, mindezt kötelező regisztráció nélkül!

A Jini.hu-n a kereskedés ingyenes és az is marad az eladónak és a vásárlónak egyaránt!
Főkategóriáink: Ingatlan,  Jármű,   Szolgáltatás,   Állás,   Műszaki cikk, elektronika,   Mezőgazdaság,   Otthon, kert,   Divat, ruha,   Baba, mama,  
Könyv, újság,   Sport, szabadidő,   Gyűjtemény,   Játék,   Háziállat,   Film, zene,   Ingyen
Oszd meg ismerőseiddel a Jini.hu-t a legismertebb közösségi oldalakon!
info@jini.hu